Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szablon strony zespołu muzycznego
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mokry
jak zwykle- ocena, konstruktywna krytyka, sugestie.

Logo w trakcie przygotowań.

Link: http://studio-rimm.eu/goldenmix/
klocu
Szkoda, że jest to obrazek.
Wygląda przyjemnie. Tylko te zwężenie paska tła nie pasuje mi tu. Dziwnie to tak trochę wygląda.

Jak chciałbyś rozwiązać to tło gdyby strona okazała się dłuższa ze względu na długość prezentowanych treści?
Prawa część tego paska obok ludzi z zespołu jest niewykorzystana. Planujesz tę część jakoś zagospodarować?
Spawnm
pogrubiona czcionka nie pasuje do strony, brzydka że tak powiem smile.gif
topowe menu zbyt wielkie , w tym na dole zobaczył bym jak wygląda bez underline.
prawa strona strony że tak powiem wygląda pusto ... planujesz coś wsadzić pod aktualności?
nad aktualnościami w baner daj link strony , logo czy coś , jest pusto i nie wiadomo na jakim portalu się znajdujemy...
choć i tu trzeba by zobaczyć aby zbyt tłoczno się nie porobiło ...
mokry
Nad aktualnościami będzie logo - tak jak napisałem, jest w trakcie przygotowań.

W zależności od długości tekstu i otwartej pod-strony będzie odpowiednia ilość tekstu po prawej stronie lub całość rozciągnięta do prawej.

Osobiście uważam, że zwężenie tła jest ok, bo przynajmniej jest to coś innego a nie tak jak zawsze wszystko dokładnie "na jedno kopyto"...

Dalsze uwagi?
suchy1
wszystko OK, oprócz menu. Wyglada strasznie. Pozdro
kazag
Górne menu? Mi się właśnie podoba. Ogólnie przyjemne wrażenie, zmień tylko to pogrubienie, albo poszukaj bezszeryfowej czcionki, może lepiej się w komponuje, choć Georgie akurat lubie.
8/10.
erix
IMHO menu dać pod navbar, bo obecna lokalizacja może wprawić ludzi z bannerową ślepotą w zakłopotanie. winksmiley.jpg

7/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.