Od strony wyglądu plus, że asceza, ale brakuje trochę życia tej stronie - kolor brązowy + szary (jak na forum

), ja bym dodał jeszcze jakiś jeden kolor, użyty oszczędnie ożywi nagłówki i całą stronę, linkom przydałby się hover i trochę inny kolor niż nagłówkom, nie podoba mi się header - dodałbym jakieś minimalistyczne logo, lub trochę innego koloru. Menu też takie sobie - małe, słabo czytelna czcionka, nie zachęca do klikania - no i jest trochę bladoniebieskiego, który nigdie indziej nie występuje. Nie podobają mi się też te poziome krechy - czemu aż dwie? To się imo kłóci z minimalistyczną kocepcją, która została tu przyjęta i niepotrzebnie przyciąga wzrok w ten punkt - no i ten baner we fleszu, długo się ładuje, zmieniające się zdjęcia - nie lubię takich rzeczy. Acha - i nie mogę się zalogować, ani nawet wpisać loginu - jakiś błąd (mam IE 6.0)
Od strony kodu to Ajax wymienił, choć i ja dodam coś od siebie:
<div id="whatwedo">We help our...?
</div> <div id="whatmakeus">In addition to...
</div> <div id="whoweare">We are...
</div>
- strona to divitis - nie znasz takich znaczników jak np. <p>? Widzę tu co tydzień strony, które nie mają w ogóle takich znaczników jak <p> - skąd ta niechęć do paragrafów, gryzą czy jak? Nieraz się nad tym zastanawiałem i nie mogłem tego dociec. Robienie stron semantycznych nie oznacza zastępowania wszystkiego co się da znacznikiem div. Nieraz nawet widziałem zamiast <a> + display block to div + onclick="window.location". Zajrzyj do HTML'a i zobacz, ile masz tam znaczników - używając ich zgodnie z przeznaczeniem uprościsz i odchudzisz kod, zaczniesz też efektywnie wykorzystywać dziedziczenie zamiast mnożyć klasy i identyfikatory, przez co używanie styli będzie prostsze.