Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak koloru tła dla inputów
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
krzmig
Witam,
używam systemu Ubuntu i ciemnego motywu, więc tła mam czarne a czcionki białe. Na znacznej ilości stron zauważam problem, gdyż autorzy nie określają dla wszystkich elementów strony ich koloru tła czy czcionki... I jak tło nie zostanie określone, mam czarno na czarnym, a jak nie opisana zostanie czcionka to biało na białym sad.gif Niestety na tym forum z jednym elementem jest tak samo, a mianowicie z polem input co widać na poniższym obrazku:

Jeśli to możliwe, prosił bym o dopisanie własności opisującej kolor tła do inputów ;]
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
kwiateusz
Dodałbym, ale dodanie background-color robi buttony kwadratowymi, moge jedynie usunąc color jesli Ci to pomoze wtedy napisy powinny łapac domyslny kolor aczkolwiek nie wiem czy to innym nie utrudni uzywania

jesli uzywasz firefoxa to sprobuj w res\forms.css w katalogu firefoxa zedytowac regułke button, input[type="reset"], input[type="button"], input[type="submit"] i sobie podregulowac to zachowanie na wszystkich stronach smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.