Witam

Mam do sprzedania , grę przeglądarkową o kosmicznej nazwie Space-Elite , w której gracz wciela się w galaktycznego imperatora władającego swoim imperium .

Gra w 100 % napisana w połowie 2007r. przez polaków , bez „zapożyczeń” z innych gier, w skład systemu gry wchodzi :

silnik gry
master login – jest to system zarządzania wszystkimi kontami w grze oraz aplikacjach przynależnych
konta galaktyczne – konta w grze właściwej
forum – zintegrowane z systemem master login
galeria - zintegrowane z systemem master login
aplikacja IRC via www
panel administracyjny o zróżnicowanych poziomach dostępu , dający wgląd w akcje graczy , ich konta , logowanie.
baza danych gry
wszystkie dodatkowe skrypty instalacyjne.
domena space-elite.com (ważność do IX.2010r)
system GG-Bot
pomoc przy wdrożeniu

Wymagania gry :
serwer Linux
apache ( lub inny serwer www + php + mysql )
działający cron
serwer poczty
named

Informacje dotyczące odsłon witryny , reklamy oraz generowanych zysków przez grę podam na prośby potencjalnych kupujących.

Do gry dokładam mailing pozyskany zgodnie z prawem ok 2 000 adresów ( gracze którzy dokonywali rejestracji ) dodam też że gra pracuję cały czas , jej grywalność wzrasta, a kod napisany jest w sposób pozwalający na dowolne modyfikacje oraz aktualizacje.
Gra posiada profesjonalne tłumaczenie na kilka języków:
Polski , Angielski , Niemiecki , Włoski , Francuski .
No i co najważniejsze, jest wciąż rozwijana.

W skład gry wchodzi także GG-Bot który potrafi informować graczy za pomocą komunikatora GG o występujących zdarzeniach na ich własnych kontach oraz administratorów o wszelakich alertach.

Sprzedaje grę gdyż w połowie przyszłego roku planowany jest mój wyjazd za granice i nie będę w stanie zajmować się grą. Tak więc aby gra nie umarła, zdecydowałem się sprzedać ją. A do czasu mojego wyjazdu oferuję pełną i nieodpłatną pomoc w nadzorowaniu nad grą.

Cena: 15.000 PLN

Grę można zobaczyć pod adresem http://space-lite.com

Screeny z gry znajdziecie pod adresem http://space-elite.com/sell.php

Po więcej informacji zapraszam:
GG: 4352121
E-Mail: admin@space-elite.com