Wszystko działa prawie tak jak chciałem, jednak jestem dopiero początkujący i pojawiło się kilka drobnych problemów z którymi nie mogę sobie poradzić.
ONLINE:Link
Problem polega na tym że w przypadku gdy są zaznaczone 3 różne odpowiedzi nie wiadomo do której strony ma prowadzić (takich kombinacji jest 9).
Moim rozwiązaniem tego problemu jest dopisanie linijek, które w przypadku zaznaczenia 2 różnych odpowiedzi w 2 pierwszych pytaniach wyłączają input ( nadają mu disabled="disabled") w 3 pytaniu który byłby 3 różną odpowiedzią i dają możliwość wyboru tylko 2 pozostałych które spełniają funkcję programu.
Fajnie by było, gdyby jeszcze te pytania wyświetlały się kolejno po sobie, a nie wszystkie naraz i by w każdym z nich skrypt wymagał zaznaczenia pola i dopiero potem pozwolił przejść dalej. Przerasta to moje umiejętności a pracę pilnie potrzebuję do szkoły. Jeżeli nie znalazłby się nikt o dobrym sercu kto były w stanie to napisać za darmo jestem w stanie zapłacić, ponieważ to bardzo PILNE

OTO MÓJ KOD
<div class="news"><script language="JavaScript"> function process() { var informatyk = 0; var robotyk = 0; var biomedyk = 0; var pegaz = 0; var pquiz = ""; var f = document.f; var i = 0; var error = 0; var value = 9999; for (i = 0; i < f.one.length; i++) if (f.one[i].checked) value = f.one[i].value; if (value == "1") {informatyk++; } if (value == "2") { robotyk++; } if (value == "3") {biomedyk++; } if (value != "1" && value != "2" && value != "3" && value != "4" && value != "5") { error = 1; } for (i = 0; i < f.two.length; i++) if (f.two[i].checked) value = f.two[i].value; if (value == "1") {robotyk++; } if (value == "2") { biomedyk++; } if (value == "3") { informatyk++; } if (value != "1" && value != "2" && value != "3" && value != "4" && value != "5") { error = 1; } for (i = 0; i < f.three.length; i++) if (f.three[i].checked) value = f.three[i].value; if (value == "1") {biomedyk++; } if (value == "2") { informatyk++; } if (value == "3") { robotyk++; } if (value != "1" && value != "2" && value != "3" ) { error = 1; } i = 0; if (informatyk > i) { pquiz = "1.html"; i = informatyk; } if (robotyk > i) { pquiz = "2.html"; i = robotyk; } if (biomedyk > i) { pquiz = "3.html"; i = biomedyk; } if (error == 1) { alert("Musisz odpowiedzieć na wszystkie pytania !"); } else { location.href = "" + pquiz; } } </script> <h4>Quiz "Jaki kierunek studiów dla ciebie?"</h4> <form name="f"> <h2>1. Pytanie</h2> <p> <input name="one" value="1" type="radio">Informatyk <input name="one" value="2" type="radio">Robotyk <input name="one" value="3" type="radio">Inżynier biomedyczny </p> <h2>2. Pytanie</h2> <p> <input name="two" value="1" type="radio">Robotyk <input name="two" value="2" type="radio">Inżynier biomedyczny <input name="two" value="3" type="radio">Informatyk </p> <h2>3. Pytanie</h2> <p> <input name="three" value="1" type="radio">Inżynier biomedyczny <input name="three" value="2" type="radio">Informatyk <input name="three" value="3" type="radio">Robotyk </p> <h2><center><input value="Kim jestem ?" onclick="process();" type="button"></center></h2> <div style="text-align: center;"> <div class="adspaceh" style="width: 468px; margin: 0pt auto;"> </div></div></form></div></body></html>