Witam

Mam zapotrzebowanie na aplikację, która działałaby w następujący sposób.

Posiadałaby bazę adresów e-mail łatwa do aktualizacji.
Wszystkie z zaksięgowanych adresów były by upoważnione do pobierania pliku. A inni użytkownicy nie mieli takiej możliwości. Myślę, że szło by to zrobić. W taki sposób. Adresat wchodzi na stronę X, na której wpisuje swój adres e-mail. Jeśli jest on w mojej bazie adresów. Na podany przez niego adres e-mail zostaje wysyłany link do pliku. Który może pobrać. I co ważniejsze na pobranie pliku ma jakiś tam okres czasu np. 12h. bo po tym czasie zmieniają się dane pliku do pobrania. Może być to zmiana np. Hasła czy nazwy pliku.

Jeśli istnieje możliwość zrobienia takiej aplikacji. Którą był bym w stanie sam aktualizować ( bo jestem w tej dziedzinie laikiem). Potrzebuje aplikacji i serwera, na którym aplikacja by działała. Wielkość pliku do pobranie nie będzie przekraczać 10MB.

Czekam na propozycje, jestem otwarty na wszelkie zmiany w aplikacji. Przedstawiłem tylko ogólne założenia. Sposób działania może się oczywiście różnić od przedstawionego.

Pierwszy raz mam kontakt z składaniem zamownienia na cos takiego, wiec prosze z zarysem projektu podsyłać cene za jaką dany projekt bylibiscie w stanie wykonać. Bo nie mam pojęcia ile to moze kosztować.

Pozdrawiam
Snopa.