Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: To się w głowie nie mieści! Zobacz sam!
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
brock
Sorry, ale ten tekst w ogóle nie jest związany z tematem. Potrzebna mi jest natychmiastowa pomoc, bo nie mogę pracować, a wiem że ten temat ściągnie szybciej czyteników niż np. "phpnuke potrzebna pomoc".
Po 3 dniu użytkowania Krasnala i php-Nuke'a zebrało się kilka pytań, na które potrzebuję odpowiedzi. Inaczej moja strona nie będzie wyglądała tak jak ja sobie życzę.
Oto moje pytania dotyczące phpnuke'a:
1. Co trzeba edytować, żeby zmienić wstęp, który jest wyświetlany na stronie głównej?
2. Czy da się jakoś ustawić kolejność wyświetlania modułów w spisie treści? Np. żeby LINKI były na samym dole?
3. Czy da się skasować kilka pól z formularza rejestrującego? Np. skasować pole "DRUGI E-MAIL" albo "NUMER MSN"?
4. Czy da sięwstawić do spisu treści nowy dział? Np. ARTYKUŁY, a w nim by było:
+gry komputerowe
+skating
+tapety, a jeszcze dalej odnośniki do poszczególnych artykułów z podkategorii?
5. Czy da się jakoś połączyć php-Nuke z PHPBB2, tak aby przy rejestracji w Nuke można było korzystać z forum bez rejestracji w nim, tyulko przy wykorzystaniu nicka i hasła z Nuke?
6. Co zrobić, aby nuke uruchamiał sięod razu po wpisaniu IP, a nie dopiero przy dopisaniu "~phpnuke"?
7. Do czego tak właściwie służy phpMyAdmin?
8. Może mi ktoś opisać krok po kroku jak zabezpieczyć serwer wg "KILKA PORAD" z www.krasnal.tk??

Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję. Będę Wam bardzo wdzięczny, że poświęciliście mi trochę czasu. Dzięki. Pozdrawiam wszystkich.
DeyV
Topic przeniesiony
A co do tematu tego posta...
Myslisz się. Takie temat działa dokładnie przeciwnie. Reszta na temat netykiety na forum - http://rtfm.bsdzine.org/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.