Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szukam wspólnika
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
edwin
Szukam wspólnika programisty. 8 miesiecy temu wpadłem na pomysł zrobienia portalu dla Polonii w UK. Wiem, iwem jest ich coraz wiecej ale...Znalazłem wykonawce i ruszylismy. Jednak po tym czasie firma - własciwie młoda osoba postanowiła zakonczyc współprace. Szczegółów Wam daruje. Jestem w momencie kiedy moje www.midlands.com.pl zaczyna byc opiniotwórcze. Duza tutaj zasługa kładzenia akcentu na autonomie i orginalnosc. Rzecz jasna programisty równiez. Osoba która wykonuje www.midlands.com.pl po prostu jest i w jakis sposób próbuje skonczyc to co zaczela - w portfolio wykonanie takiego serwisu wyglada imponujaco. Tak wiec bez pospiechu hehe Jednak kiedy pojawi sie ktos zdecydowany, staremu programiscie podziekujemy. Nie jestem w stanie płacic pensji - poniewaz jest to moje dodatkowe zajecie - jestem PR owcem, politologiem. Koniecznosc współpracowania z programista jest oczywista. ALe jesli ktos zdecyduje sie przyłaczyc do mnie i kilku dziennikarzy i zechce zostac, a ja uznam ze jest to własciwa osoba - to programista taki zostaje wspólnikiem. Rynek jest obiecujacy... kwestia poprowadzenia tego!!!!

Oczywiscie z nowym programista wspólnikiem podpisujemy stosowne umowy i kztałtujemy sprawny zespółexclamation.gif!

na www.midlands.com.pl nie zostało juz wiele do zrobienia, ale zawsze moga pojawic sie nowe pomysly.

Z całym szcunkiem, ale prawdopodobnie nie bede miał czasu odwiedzic tego forum, choc nigdy nie wiadomo.

osoby zainteresowane prosze o kontakt edwin@midlands.com.pl

jesli chodzi o spotkanie to jest to mozliwe ale nie az tak proste poniewaz mieszkam w UK. pozdrawiam guitar.gif
tiraeth
Cytat
Z całym szcunkiem, ale prawdopodobnie nie bede miał czasu odwiedzic tego forum, choc nigdy nie wiadomo.

To po co tutaj piszesz? smile.gif

Cytat
jesli chodzi o spotkanie to jest to mozliwe ale nie az tak proste poniewaz mieszkam w UK

Dla chcącego nic trudnego smile.gif

Poza tym, temat leci na Giełda ofert -> Praca oferowana
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.