A więc mam w sieci lokalnej serwer proxy przez który wszyscy użytkonicy są puszczani. Moge blokować konkretne strony podmieniać elementy stron na inne np. reklamy lub wiadomości. W lanie jest forum na któe nikt niezagląda, czasami trzeba się jakoś z nimi porozumieć więc czasami pierwsząstrone jaką zobaczą jest informacja o przebudowie itp. ale najcześciej nikt jej nieczyta tylko klika ok i korzysta z neta. Ostatnio zacząłem się interesować jak poprzez proxy zmienić zawartość stron internetowych, wywalić reklamy co już potrafie ale szukałem możliwości żęby wkleić coś do takich stron bez potrzeby zastępowania czegokolwiek niewiem narazie jak wogóle takie coś zrobić i zanim zaczne pisać moduł do czegoś takiego musze wiedzieć czy da sie w jakiś sposób w php zinkludować strone niezmieniając jej zawartości. Np. che żeby użytkownicy oglądali sobie strony ale żeby na samej górze mieli pasek informacyjny. Więc pytanie do was w jaki sposób zrobić include czy require np. www.onet.pl aby wyświetliła mi się poprawnie

JAKIŚ NAPIS
----------------------------------------------
www.onet.pl w niezmienionej formie