Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: APACHE + PHP problem
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
AcidBurnt
witam

mam na kompie zainstalowany serwer apache + php system win xp pro

i mam taki dziwny problem teraz bo jak wchodze na jakas strone na umieszczana na localhoscie, to wystapuje czesto kilkanascie razy efekt przeladowaywania sie strony, tzn tak jakby serwer lub strona przeladowawala sie sama, czylki sama siebie wywolywala, niemozliwy jest blad w kodzie gdzy dzieie sie tak na kazdej napisaej przezemnie stronie ktore w sieci dzialaja normlanie, dodam ze wczesniej dzialo normlanie,

nie wiem co z tym zrobicv probowalem juz reinstall serwera i php i nadal to samo

apache 2.0.45
php 4.3.1

INSTALOWALEM tez najnowsze wersje tychze programów

pomocy sad.gif

acha... logi serwera nie pokazuja zadnych niepradodłowosci...
raf2001
Moja rada po co się męczyć weś sciągnij sobie Krasnal Server i problem powinien zniknąć. Ja żadnych problemów niemam z nim i jestem z niego zadowolony.
AcidBurnt
Cytat
Moja rada po co się męczyć weś sciągnij sobie Krasnal Server i problem powinien zniknąć. Ja żadnych problemów niemam z nim i jestem z niego zadowolony.

nie dziala mi stronka krsnala ... no chyba ze sie zmienilam www.krasnal.tk? mozesz podac linki do pliku?
AcidBurnt
pomogla instalacja apacha 1.3.29.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.