Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Apache 2.0.40 i PHP 4.2.1 lub nowsze
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
FiDO
Czy komus sie udalo zmusic to do wspolpracy w trybie modulowym?
Ja mam zly plik pap4apache2.dll, sciagnalem nowszy, ktory podali ludzie w komentarzach w dokumentacji na php.net, ale niestety nie dziala :/ Tam pisali, ze sprawdzali to na 2.0.39, mialem nadzieje, ze zadziala i u mnie,ale lipa. Ma ktos odpowiednia wersje tego pliku do 2.0.40?
wool
Nie wiem czy o tym pliku mówisz, jak nie to spróbuj.
http://ftp.proventum.net/pub/php/win32/php...2.x-apache2.zip
Polecam Apache 1.3.26 i nainowsze php jako modul działa OK.
FiDO
Korzystam normalnie z 1.3.23, ale dwojke chcialem sobie potestowac czy nie ma zadnych problemow z konfiguracja,php, sql itp i dlatego pytam.
wool
Sprawdzałeś ten link :?:
FiDO
tak, niestety nie dziala :/ tzn link dziala, ale modul sie nie laduje sad.gif
wool
Obawiam się, że pozostaje Ci tylko ściągnąć źródełka i kompilacja.
FiDO
Nie potrzebne mi to az tak smile.gif Poczekam sobie...
wool
A szkoda bo może byś mi pomógł jakby Ci się udało :wink:
FiDO
hihi smile.gif

zobacz dzial instalacji apache'a w manualu online, tam w komentarzach sa podane linki do tych dll'ek i ponoc dzialaja z Apache 2.0.39, ale ja mam 2.0.40 i nie chce mi sie sciagac 2.0.39 snitch.gif
elfafiko
Hej, nie wiecie może jak ustawić , żeby Apacz podczas wyświetlania zawartości katalogu najpierw pokjazywał katalogi a dopiero później pliki ?
Bo u mnie pokazyje alfabetycznie. Głupie pytanie :oops: ale dopiero rozpoczynam przygode z Apaczem rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.