Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skrypt: mikroplatnosci SMS (dostep do czesci serwisu)
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
hector
Witam,

moze to juz gdzies bylo poruszone. Poszukuje skryptow / skryptu do zainstalowania w serwisie WWW. Zadaniem skryptu bedzie udostepnianie zainteresowanym uzytkownikom na okres 7/14/31 dni wybranych czesci serwisu w zaleznosci od podanego kodu dostepu, ktory to otrzymywany jest po wyslaniu Premium SMS.

Chcialbym, aby wpowadzenie kodu umozliwialo udostepnianie wskazanych przeze mnie sekcji mojego serwisu przez adekwatna do oplaconego okresu abonentowego czasu.

Prosze o jakies wskazowki, gotowe rozwiazania czy porady.
spenalzo
Wapacz.pl questionmark.gif Chyba najlepszy na polskim rynku serwis.
Ale ostudze Twój zapał: za sms 9zł (11 z vat) dostaniesz około 3,5 zł... więc kokosów nie zarobisz.
Wynajęcie jednego numeru SMS Center u jednego operatora kosztuje ok. 1200-1500 zł miesięcznie (nie wiem czy ceny aktualne) - to jakbyś samemu chciał dla siebie kase capnąć tongue.gif
hector
Witam,

kwestie tego, czy zarobie na tym, czy nie - pozostaw juz mi. A jesli chodzi o to, czy dostawca jest Wapacz.pl to powiem, ze nie. Inna firma...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.