Niedawno kupiłem prosty CMS. Służy mi do tego aby zamieszczać śmieszne fotki, filmy itp. Taki typowo rozrywkowy serwis.
Mam jednak problem. Normalnie po wejsciu na stronkę wszystko działa ładnie pięknie, kolejne podstrony się otwierają, wszystko
się wyświetla, natomiast po zalogowaniu się do serwisu... nie da się przeglądać poszczególnych podstron! Tzn strona główna
działa, są po kolei (pod sobą) wyświetlane ostatnio dodane filmiki czy obrazki ale po kliknięciu w jeden z nich, otwiera się
pusta podstrona bez filmu czy obrazka! Nic, tak jak by nic nie pobierał z bazy. Pusto. Sprawdzałem w Mozilli i Explorerze - to samo.
Wylogowania się nic nie zmienia bo dopiero jak wyczyszczę "prywatne dane" z przeglądarki wszystko wraca do normy. Oczywiście
jak Użytkownicy znów się zarejestrują wszystko od nowa! Możecie mi podpowiedzieć co jest tego przyczyną i jak to zmienić?
Drugie moje pytanie dotyczy tego samego CMSa. Ma on bowiem możliwość wysyłania newslettera do Userów. Tutaj też teoretycznie wszystko pięknie, wpisuje się Tytuł newslettera, wybiera się do kogo ma wysłać i w jakim formacie (TXT/HTML) oraz oczywiście treść. Niedawno jednak przeprowadziłem sobie testowy mailing i wysłałem sam do siebie testowego newsa. Mianowicie gdy odbiorę pocztę pokazuje się tytuł maila, nagłowek i treść ale pod nagłówkiem (Outlook 2007) pokazuje się coś takiego:
"nouid_8878" [ nouid_8878@nazwa_mojej_firmy_hostingowej] w imieniu tytuł_maila
Co zmienić aby wyświetlało się:
tytuł_maila [adres_e-mail] czyli np: Newsletter [news@moja_strona.pl]
czyli krótko mówiąc żeby było tak jak powinno być?
Swoją drogą lepiej mailing wysyłać jako TXT czy HTML?
Na koniec trzecie pytanko. W drugim moim serwisie od czasu do czasu gdy wchodzę w ciągu dnia aby sprawdzić czy jeszcze nie padł

class TReflectionClass extends ReflectionClass
{
}
i plik ponownie wgram na serwer zmodyfikowany serwis działa... powiedzmy dobę po czym w pewnym momencie pada i wypisuje inny błąd związany z TReflectionClass i kiedy usunę ten kawałek kodu z pliku i ponownie wgram plik na serwer wszystko działa...
powiedzmy drugą dobę i tak w kółko... szczerze mówią łapy mi opadły. W ogólę jak to możliwe? Pomóżcie.