Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] print
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
miki92
jak zrobic zeby po uzyciu print nie wyswietlalo tekstu bo chce wyslac zmienna do flash a nie chce zeby mi wyswietlalo jej w htmlu na tej stronie
kwiateusz
nie do końca ze strifem kumamy ale chodzi Ci o to żeby dodać na początku skryptu ob_start(); questionmark.gif chociaz nie wiem czy to cos da
miki92
mam np cos takiego
  1. <?php
  2. if (($num_rows) == 1) 
  3. {print "&odpowiedz5=0,00";}
  4. ?>

i chce zeby bylo to bo musi wyslac tak zmienna do flesha ale zeby w pliku po otworzeniu jej nie wyswietlilo bo wyswietla &odpowiedz5=0,00
strife
Cytat(miki92 @ 12.06.2007, 22:39:43 ) *
mam np cos takiego
  1. <?php
  2. if (($num_rows) == 1) 
  3. {print "&odpowiedz5=0,00";}
  4. ?>

i chce zeby bylo to bo musi wyslac tak zmienna do flesha ale zeby w pliku po otworzeniu jej nie wyswietlilo bo wyswietla &odpowiedz5=0,00

Nie chcę być złośliwy, ale jakbyś poświęcić więcej czasu na napisanie posta to było by nam naprawdę dużo łatwiej Ci pomóc.

Nadal mało rozumiem, no ale ok - będę się domyślał. Masz sobie string = "&odpowiedz5=0,00" i chcesz go przekazać do zmiennej tak ? Z tego co wiem, jeśli flash ma to odczytać to musi to się znajdować w pasku adresu albo w paramentrach przy wyświetlaniu flash'a. Więc wydaje mi się, że jeśli już to print'ujesz to w złym miejscu ?

Weź to napisz jeszcze raz dokładnie, spokojnie. Jak napiszesz przeczytaj to co napisałeś, popraw błędy i dopiero wyślij posta, bo nie ma sensu, aby każdy Ci kilka wersji pisał jak nie wiadomo o co Ci chodzi tak naprawdę. smile.gif

Cytat
nie do końca ze strifem kumamy ale chodzi Ci o

ano tongue.gif

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.