Witam.
Mam następujący błąd:
mój serwer stał na komputerze nr 1, ale ten komputer trzeba było zlikwidować więc przeniosłem go na komputer nr 2 i wszystko pięknie chula na komputerze nr 2! Na pozostałych komputerach w tej sieci (sieć na routerze z neostradą) wyświetla się PRAWIE wszystko. Strona na serwerze to program do magazynowania który napisałem dla tej firmy.
I jeśli chodzi formularze do wystawiania dokumentów jest błąd, mianowicie formularz WZ, i zam na produkcję działają, lecz formularz do wystawiania Faktury i potwierdzeń zamówienia się nie wyświetla lub po którymś odświeżaniu wyświetla się do połowy. Nie rozumiem co jest przyczyną! Najdziwniejsze to że nic nie było zmieniane i na tamtym komputerze działało dobrze.
Najśmiszniejszym aspektem jest to, iż wczoraj serwer działał na każdym kompie bez zarzutu, i bez żadnych zmian coś się zepsuło. Myślałem że to wina serwera (mam teraz WebServ 1.3 2 build) i przeinstlowałem go na nowszą wersje, niestety nie pomogło. Mogły się zmienić ustawienia routera? Jeśli tak to dokładnie w jakim aspekcie?
Bardzo proszę o szybką pomoc, ponieważ jest to serwer w firmie i jak tego nie naprawie to mnie wyrzucą z pracy. :/
Pozdrawiam, Łukasz.