Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z PHP i Apache - win XP
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
Gligamesh
Witam mam taki problem, podczas uzywania php+apache pokazuje mi sie bluescreen i restart

Apahche 1.3.1
php 4.3.2

czy moze mi ktos pomoc, moze ktos tez mial ten problem
Kinool
Generalnie to nigdy nie mialem zadnych problemow z bluescreen-em pod XP ostatnio w lapki wpadl mi WMServer Tools 2.7 naprawde swietne cacko smile.gif bardzo dobrze zrobione (pod 2000 i XP) chodzi miodzio znalezc je mozna tu http://www.wmcreation.it/Index.php?action=...n=wmservertools

a w sklad wchodzi Apache 2.0.47 - php 4.3.3 - Perl 5.8.0 - MySQL 4.0.15 - phpMyAdmin 2.5.3.
Fo
mhm co istotnego robiles ostatnio z kompem ? jakies wirusy byly ? moze zwiechy ? hmm opisz dokladniej kiedy ci sie robi ekranik niebieski... moze uszkodzil sie jakis pliczek i masz konflikt systemowy , sam niewiem dokladnie.... a kiedy ostatnio reinstalowales winde ?
Gligamesh
Problemy są tylko przy tym, pojawaia sie niebieski lub ordrazu restar.

pliki nie sa uszkodzone, konfliktu tez nigdzie nie znalazlem.

windows ma z 3miechy, moze mniej wszytko dziala cacy tylko to sie rypie.

virkow nie bylo, z kompem nic ciekawego, no raz jeden wyczyn 2,0@3,0 Ghz no coz udalo sie ale srednio stablinie. teraz uzywam @2,66 Ghz.
Gligamesh
hmm, sciagnolem sobie ten zestaw co poradzil kolega, wczesniej zobaczem jak sie bedzie sprawowal
Gligamesh
Witam ponownie, sciagnolem sobie ten zestaw i mam maly rpoblem

standart:
DocumentRoot "/WM/www"

gdy zmienie na swoje
DocumentRoot "j:/www/www" to nie dzila pisze ze nie mam uprawnien by kozystac z tego

co mam zrobic by to dzialalo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.