<?php i = 0; String war = request.getParameter("i1"); %><tr><td width="20%"> <form id="ok1" name="ok1" method="get" onsubmit="java script:onS1();"> <input type="Hidden" name="i1" id="i1" value="<%=i +=1%>"> <input type="Hidden" name="sp" id="sp" value="0"> <input type="Image" name="g/s_l.gif" src="g/s_l.gif"> </form> </td> <script> function onS1(){ document.forms.ok1.sp.value++; document.forms.ok1.i1.value++; window.alert(document.forms.ok1.i1.value); } </script> <script> var a = ' '; var b = ' '; var c = ' '; a = 1; b = 0; c = -1; a +=<%=war%>; b +=<%=war%>; c +=<%=war%>; window.alert(a); </script> <td width="33%"> <script> document.write(buildCal(curmonth-a ,curyear, "main", "month", "daysofweek", "days", 0)); </script></td> <td width="33%"> <script> document.write(buildCal(curmonth-b ,curyear, "main", "month", "daysofweek", "days", 0)); </script></td> <td width="33%"> <script> document.write(buildCal(curmonth-c ,curyear, "main", "month", "daysofweek", "days", 0)); </script></td></tr> ?>
chodzi mi o to, ze jak sie kliknie na strzalke "/g/s_l.gif" to maja sie pojawic nast miesiace, "curmonth"- zmienna ktora odpowiada ktore to maja byc, poprzez dodanie lub odjecie jakies wartosci.
Wiem ze zapewne brakuje mi gdzies jakiejs petli, bo za pierwsszym kliknieciem dziala, potem juz nie, wartosc sie nie zmienia, nie mam pomyslu gdzie wsadzic ta petle