Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena]Ocana strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
JarekMk
Jak oceniacie moją strone?

Adres: http://antivir-polska.info/
Chodzi mi o wygląd funkcjonalność i kod

pzdr!
s_w_ir
Pełna validacja, ładny kod, strona czytelna, i nadal czytelna mimo wyłączenia CSSa. Grafika prosta, ale chyba taka powinna być smile.gif
JarekMk
A musze coś poprawić?
Seth
Zastanawiam sie tylko nad jednym: co my mamy oceniac?

Przeciez ta strona jest niemalze identyczna jak strona producenta
http://www.avira.com/

Z tym wyjatkiem, ze nei jest przeladowana reklamami w stylu lat 90tych.
dr_bonzo
www.avira.pl prowadzi do www.avira.com wiec twoj serwis wyglada na plagiat.
Powazna firma nie zalozyla by sobie takiego (antivir-polska.info) adresu gdy ma juz avira.pl

To jak jest na prawde?
JarekMk
antivir.pl to nie moja domena... Myślisz że tak stać wszystkich odrazu kupować takie domeny? No niestety mnie nie jeszcze... A dlaczego plagiat ? Producent wie o istnieniu owej strony więc gdyby miał coś przeciwko to wiedział bym o tym smile.gif
Balas
To po co dajesz strone do oceny? Przeciez wyraznie pisze ze dajemy tylko swoje wlasne dokonania...
JarekMk
A czyją ja niby dałem ?
bastek8989
mhm grafika a raczej jej brak smile.gif malo przejrzyste ze wzgledu nato ze pole z menu zlewa sie z polem z tekstem
Seth
Cytat(JarekMk @ 4.10.2006, 17:14:29 ) *
A czyją ja niby dałem ?

Dales pod ocene strone, ktora jest niemalze identyczna z ta jaka Avira stworzylo.
Wiec od strony graficznej nie ma tu absolutnie nic do oceniania bo to nei Twoj pomysl.
A kod juz byl oceniony.
JarekMk
Seth no ale przecież eni zrobie strony całkowicie inaczej graficznie bo to bez sensu... smile.gif
Seth
No ale nikt Cie do tego nie zmusza.
Tutaj daje sie wlasne pomysly do oceny a nie cudze.
Jezeli tego nie rozumiesz to poczytaj regulamin.
1010
Ale można powiedzieć że zachowałeś większą estetykę niż "oni" tongue.gif
JarekMk
Seth no i gadaj z Tobą... Mam od nich 2 loga i to jeszce za zgoda a Ty mnei oskarżasz o kredziesz...
Balas
Masz od nich zerzniete:
- logo i top
- uklad
- prawie indentyczne menu
cos jeszcze jest na stronie? snitch.gif sorry, ale prawie nie widac roznicy miedzy oby dwoma stronami...
JarekMk
A po co ma być widać różnica? Po to żęby człowiek zgłupiał ? Windowsa też tylko przetłumaczyli a nei zrobili mu dla każdego języka osobną szate graficzną i wygląd, no nie?
mike
~JarekMk nie bądź śmieszn dałeś stronę łudząco podobną do innej i jeszcze nie przyjmujesz tego do wiadomości.

Logo nie jest Twoje;
Kolotystyka nie jest Twoja;
Układ menu nie jest Twój;
Banner nie jest Twój;

Jedyne czym możesz się pochwalić to źródło strony, reszta pomimo że jest może w jakims malutkim stopniu Twoja to jednak za malo tego żeby dawać pod ocenę.

Cytat
A po co ma być widać różnica? Po to żęby człowiek zgłupiał ? Windowsa też tylko przetłumaczyli a nei zrobili mu dla każdego języka osobną szate graficzną i wygląd, no nie?
A idąc tym tokiem myślenia: po co w ogóle zrobiłeś tą stronę?
Mogłeś od razu dać do oceny oryginał.

Przykro mi, zamykam.
(Otworzę jeśli pojawią się ku temu jakieś przesłanki.)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.