Witam jak napisałem w temacie sprzedam profesjonalny skrypt który bada i gromadzi wynik badania serwerów, czyli statystyki up time. Skrypt posiada bardzo rozbudowane możliwości od wyboru rodzaju serwera: Http, ftp, smtp ....lub ręczny wybór portów na których ma być przeprowadzany test , serwer podawany jako domena lub IP, możliwość wyboru częstotliwości wykonywanych tesów w przedziale od 5-60 min, panel admina, panel usera, możliwość dodania nieograniczonej liczby serwerów do monitoringu przez jednego usera. Wyświetlane statystyki- strona głowna- szczegóły po kliknięciu w link, konto usera- szczegółowe statystyki łącznie z ilością padów oraz długością itp., user ma możliwość podania linku do własnych statystyk szczegółowych lub np tylko procentowy wskaźnik uptime swojego serwera.
Dodatkowo istnieje możliwość dodania opcji płatnego konta i inne modyfikacje posprzedażowe. Przy wprowadzeniu opcji konta płatnego możliwość ograniczenia kont free:
ilość monitorowanych serwerów ustala admin systemu, częstotliwość testów np tylko z przedziału od co 30min do co 60min pozostałe tylko w płatnych kontach (większa dokładność testów), możliwość innej konfiguracji opcji wyświetlanych statystyk dla kont free.
To są główne możliwości tego systemu jest to mój system autorski. Istnieje możliwość zmiany pewnych opcji po sprzedaży, ale to już indywidualnie. Skrypt jest ciągle rozwijany
więc specyfikacja może się jeszcze poprawić:-).
CZEKAM TYLKO NA POWAżNE OFERTY!!! NIE INTERESUJE MNIE ZAMIANA!!! NIE SPRZEDAM SKRYPTU ZA 100 Zł. SKRYPT JEST DOPRACOWANY I UNIKALNY NA SKALĘ ŚWIATOWĄ. NIE WIEŻYSZ POSZUKAJ W INTERNECIE.
PRZYJMĘ NAJLEPSZĄ Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA OFERTĘ.
W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ PISAĆ PW lub up-time@o2.pl!!!
Pozdrawiam Rolando