Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wspolpraca] sklep sote
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kris99
Witam!

Poszukuje kogos kto ma doswiadczenie w pracy ze sklepem sote. interesuja mnie pewne modyfikacje kodu php w mechanizmie dzialania sklepu.
hao
Wiesz dlaczego nikt nie odpowiedział? Bo to jest najbardziej porąbany sklep jeśli chodzi o modyfikacje. Nie wiem jak wersja expert, ale light jest ... powstrzymam się :-)
Albo powiem tak: Od strony dbania o własny interes firma Sote zrobiła dobry sklep.
Od strony dbania o użytkownika użytkownika.... bardziej elastyczna jest stalowa kulka.

doceńcie w końcu siłę osCommenrce...
sf
Cytat(hao @ 2006-05-19 11:32:48)
doceńcie w końcu siłę osCommenrce...

ROTFL! Widziałem osCommerce i to jest taka porazka, ze szok.. boje sie juz jak wyglada ten Sote winksmiley.jpg Moze pora kupowac dobre oprogramowanie? tongue.gif
babejsza
Wdrażałem ostatnio produkt firmy Sote. Zdecydowanie nie polecam. Pełno błędów a do tego staroć, który jest po prostu ciągle nadpisywany.

Nie polecam. A osCommerce - świetny sklep.
Omega
Też się zastanawiam. To że coś ma dużo funkcji i kilka rozszerzeń to nie znaczy że jest "potęgą". Słyszę jak ludzie to wychwalają, a tym czasem po kontakcie z kodem itd. nie uważam osCommerce za 'potęgę'. No ale takie jest moje zdanie.
mike
Panowie to jest oferta i jeśli nie chcecie na nią odpowiadać to tego nie róbcie.
A jeśli chcecie sobie pogadać to zapraszam na Hydepark. Załóżcie sobie tam wątek i gadajcie do woli/

Zamykam z powodu zbędnych dyskusji.

Prosze kontaktować się z zaoytorem na PW.
Jeśli autor chciałby zamieścić dodatkowe dane kontaktowe, proszę na PW do mnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.