Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
dexter
Mam wielką proźbę!
Muszę napisać scrypt Newsów lub Forum.
Pomóżcię proszę każdy kto mógłby mi pomuc proszę o kontakt na GG: 5642304
scanner
Wszystkie niezbędne informacje masz na forum. Tym forum.

P.S. gotowców tu nikt nie pisze, chyba ze za wynagrodzeniem. Jeśli jestes w stanie zapłacić za czyjąc pracę, zapraszam do działu "Praca oferowana".
__
Wątek przeniesiony -> Skrypty.
kurtz
Cytat
Muszę napisać scrypt Newsów lub Forum.
napisz co to dla ciebie znaczy forum (tzn co ma byc jego czescia) i na ile oceniasz swoje umjeetnosci.

mozesz np podac liste rzeczy ktore wg cibeie powinny byc zrobione i przy nich dopisac - potrafie ,nie potrafie bo..

poki co moge jedynie zasugerowac gotowy mechanizm - http://www.hotscripts.com - tam ci ich dostatek ;)

pozdrawiam
Widmo
Jak ja nie lubie tematów "POMOCY!!" rolleyes.gif
dexter
Potrzebuje forum w którym będzie opcjia dodawania Ikon Emocji,
rejestracji użytkowników, dodawania moderatorów, zabespieczenie panelem administracyjnym, oraz z opcjią usówania tematów i postów...
kurtz
Cytat
Potrzebuje forum w którym będzie opcjia dodawania Ikon Emocji,
rejestracji użytkowników, dodawania moderatorów, zabespieczenie panelem administracyjnym, oraz z opcjią usówania tematów i postów...
www.phpbb.com ?..

pozdrawiam
scanner
[quote](...) zabesPotrzebujesz słownik. I to szybko...
Fo
hmm czyli potrzebujesz forum takie jak to .... i chyba jeszcze (bez urazy) okulary dexterku - deedee ci musiala stluc i chyba nie miales jak przeczytac na samym dole ladnymi mniejszymi literkami pisze Powered by phpBB 2.0.4 © 2001, 2002 phpBB Group... 8)
dexter
Ja nie znam angielskiego, a w php jestem początkującym
Jabol
moje zdanie jest takie. Jeżeli jesteś początkujący to pisz co możesz, żeby już taki nie być. Jeżeli nie znasz angielskiego to zapomnij o programowaniu. Ten język conajmniej w zakresie informatycznym musisz znać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.