Cytat(Puszy @ 3.07.2017, 16:37:47 )

Daję 10 PLN za bardziej ogólny opis

Czego tak na prawdę szukasz? Jaki dokument ma dodać? PDF czy np dokument magazynowy WZ który ma być przechowywany jako wiersz w bazie? Na Twoje obecne pytanie chyba mało kto będzie zdolny odpowiedzieć.
No oczekiwałem czegoś w stylu:
Nazwisko *
Adres email *
Powtorny adres email *
Haslo *
Powtorz haslo *
Akceptacja regulaminu *
gdzie * pola wymagane
gdzie adres email i powtórny adres email powinny być takie same
gdzie hasla i powtórne hasło powinno być takie same
Wiadomo, to jest standard jesli chodzi o rejestracje, czasem nie podaje sie imienia i nazwiska a login. Pisze przykladowo, generalnie właśnie dużo tych przykladów można by podawac. Odnośnie walidacji hasla często się spotyka możliwość np. podejrzenia hasla zamiast *, itd.
To jest prosty formularz rejestracji a jak widzisz może być wiele niewiadomych. Oczywiście mogę zrobić po swojemu, ale chciałbym aby Klient to dostarczył bo później przy mniej oczywistych sprawach będzie więcej problemów.
Tak samo właśnie w przypadku dokumentu jak zauważyłeś jest też wiele niewiadomych, aczkolwiek zakładając że nieważne jaki to ma być dokument (jakiego typu) można by zastanawiac się czy ma być zwykły input file czy może jakiś drag&drop, itd.
Dlatego też chcialem podesłać mu coś aby go natchnąć i wyjaśnić o co chodzi. Pisałem już właśnie do Klienta w ten sposób jak powyżej jednak fajnie by było jakby określił co dokładnie potrzebuje.