czy on nie powinien się znaleźć w composer.json? bo go nie widzę. Mam go ręcznie wpisywać czy jak?
"require": { "php": ">=5.3.3", "symfony/symfony": "2.8.*", "doctrine/orm": "~2.2,>=2.2.3", "doctrine/doctrine-bundle": "~1.2", "twig/extensions": "~1.0", "symfony/assetic-bundle": "~2.3", "symfony/swiftmailer-bundle": "~2.3", "symfony/monolog-bundle": "~2.4", "sensio/distribution-bundle": "~3.0", "sensio/framework-extra-bundle": "~3.0", "incenteev/composer-parameter-handler": "~2.0", "doctrine/doctrine-fixtures-bundle": "2.2.*", "stof/doctrine-extensions-bundle": "~1.1@dev", "friendsofsymfony/user-bundle": "~2.0@dev", "friendsofsymfony/jsrouting-bundle": "~1.5", "knplabs/knp-paginator-bundle": "~2.4", "doctrine/annotations": "^1.2", "sonata-project/doctrine-orm-admin-bundle": "4.x-dev" },
Od jakiegoś czasu instalowałem w taki sposób pakiety, i wychodzi na to, że ich nie ma w composer.json. Oczywiście nie pamiętam jakie to pakiety były, czy mogę wygenerować plik composer.jon na podstawie zainstalowanych w projekcie pakietów, by móc odtworzyć projekt na innym komputerze? (czy to composer.lock za to odpowiada?)