Cześć. Poszukuję pracy zdalnej lub na miejscu. Znam podstawy html, css, javascript (czyli potrafię utworzyć jakąś tam x stronę). Backend aktualnie uczę się laravel'a. Mam za sobą kilka kursów laracasts.com. Nie mam do tej pory ukończonego projektu w laravel oprócz tych z kursów laracasts. Mam natomiast roczne doświadczenie w laravel, wykonując różne niedokończone projekty doświadczając różnych elementów backend: api, rest, phpunit, migracje, upload, wielopoziomowe autoryzacje. Znam środowisko phpstorm, oraz posługuję się vagrantem oraz systemem linux.
Jest jedno ale, obecnie uczę się angielskiego i na tym etapie potrafię czytać dokumentację techniczną. Zatem na początek chcę się wdrożyć w projekty polskojęzyczne. Dokumentacje piszę w języku angielskim. Szukam pracy stacjonarnej lub zdalnej tak abym miał minimum 160h miesięcznie do pracy + 100 godzin dodatkowych, lubię programowanie i robię to często całymi dniami bez straty motywacji ochoty i tam czego. Minimalna stawka na start 25 zł netto.
Mam jeden problem, nie mam portfolio, bo albo są to niedokończone projekty, albo strony internetowe już nie działające. Jedna jeszcze działająca to sklep internetowy sagrol.pl. Albo ktośmnie będzie chciał zdalnie i chętnie wykonam zadanie sprawdzające wiedzę, albo przyłączę się do teamu gdzie zacznę pracować i ewentualnie iść w kierunku mid webdeveloper.
Czekam na propozycje na kargolsan (at) gmail (dot) com
Z poważaniem
Karol Golec