Dziś mam taki problem, mecze sie z nim pare juz godzin i nie wiem o co chodzi. Wczesniej jak robilem to samo tylko bez pobierania z bazy sql to wszystko bylo dobrze, doszlo sql i wyswietla tylko jeden wynik a nie kilka.
Chodzi mi dokladnie o to ze mam cos takiego:
Lp. Gra Oplacone do Stan
1 CS 1.6 20.12.2015 Oplacona
a nie pokazuje drugiego wyniku z bazy zeby bylo cos takiego:
Lp. Gra Oplacone do Stan
1 CS 1.6 20.12.2015 Oplacona
2 CS GO --.--.---- W trakcie...
Wie moze ktos gdzie zrobilem bląd i jak go naprawić? Oto kod:
<?php if(!$usl){ ?><center><table border="1"><tr><td><font color="red">Nie masz żadnych serwerów!!</font></td></tr></table></center><?php }else{ $id = $usl['id']; $opl = $usl['id']; $gra = $usl['gra']; $dzien = $usl['dzien']; $miesiac = $usl['miesiac']; $rok = $usl['rok']; $ips = $usl['ipserver']; $port = $usl['portserver']; $ipport = "$ips:$port"; $nr = $usl['stan']; $data = "$dzien/$miesiac/$rok"; if($nr == 0){ $st = '<font color="orange">W trakcie</font>'; } elseif($nr == 1){ $st = '<font color="green">Oplacony</font>'; } elseif($nr == 2){ $st = '<font color="red">Nieoplacony</font>'; } elseif($nr == 3){ $st = '<font color="grey">Zbanowany / Usuniety</font>'; } foreach($wypisz as $tu) echo' <center><table border="1" width="500"> <tr align="center"> <td>Id</td><td>Gra</td><td>Opłacone do</td><td>Stan</td><td>IP</td> </tr> <tr align="center"> <td>'.$tu['id'].'</td><td>'.$tu['gra'].'</td><td>'.$tu['date'].'</td><td>'.$tu['jaki'].'</td><td>'.$tu['ipzportem'].'</td> </tr> </table></center> ';}
Prosze o pomoc i wyrozumialość

Pozdrawiam !