Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wycena strony
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
matti9410
Witam mam do was pytanie, otóż kolega poprosil mnie o napisanie strony www. Strona wyglada nastepujaco. Posiada 5 glownych kategorii z czego jedna z nich ma 4 podstrony. Cala zawartosc kategorii i podstron ma byc edytowana z poziomu przegladarki z panelu administracyjnego. Strona ma posiadac kontakt i mozliwosc zmiany jezyka. Moje pytanie brzmi ile taka strona moze kosztowac ? Jezeli zly dzial to przepraszam i prosze o przeniesienie do odpowiedniego smile.gif.
tzm
1000 PLN
matti9410
Na prawde tak duzo ? Pytam powaznie smile.gif
tzm
Nie wiem jaki poziom reprezentujesz ale zadajac takie pytania raczej znacznie nizszy niz ten ktory ja znam...

1000 zlotych to cena za strone z autorskim panelem(cmsem raczej wielokrotnie uzywanym), wielo jezykowej strony, ze wsparciem seo, responsywnej, oraz autorskim template a nie kupionym na themeforest.

PS. To wcale nie jest duzo.
Pyton_000
Za taką stronę to ok 3500-5000. To jest cena za to co napisał tzm.
peter13135
Pokaż swoje dotychczasowe prace, to będzie łatwiej ocenić.
tzm
Cytat(Pyton_000 @ 31.08.2014, 18:48:32 ) *
Za taką stronę to ok 3500-5000. To jest cena za to co napisał tzm.

Kwestia wyrobionej marki i referencji jaka moga wystawic ludzie.
Poczatkujacy na rynku nie dostanie takiej kasy.
matti9410
Jestem amatorem, nie profesjonalista smile.gif. Strony pisze sam dlq siebie jako takie hobby i po prostu nie wiem czy te 1000 nie jest za duzo jak na amatora tongue.gif.
tzm
Jak ja w domu hobbystycznie klepalem kody i nie wychodzilem z tym do ludzi i zawodu to bralem 800 zlotych za cos takiego jak Python_000 skomentowal.
W porywach do 1000 wlasnie jak musialem komus zlecac pozycjonowanie bo nienawidze sie z tym pieprzyc... to nie dla mnie po prostu.
Spawnm
Cena to nie tylko odzwierciedlenie umiejętności/jakości ale również rynek na którym świadczymy usługi.
Za tą samą stronę nie wyciągniesz tyle samo w małym skrajnie biednym mieście co w wawie itd.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.