Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 403 Forbidden.
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
kroplaa
Na pewnym hostingu mam kilka domen z którymi nie ma żadnych problemów oprócz jednej ;p

Wrzuciałam wordpresa i wyskoczyło

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Pomyslałam, że zrobiłam coś nie tak z wordpressem usunęłam go i wrzuciałm na ta domenę plik index.php oraz obrazek aby sprwdzić czy to wyświetli. Równiez wyskakuje ten komunikat Forbidden....

Domena ma dobrze przekierowane dnsy już od kilku dni a także dobrze jest podpięta do panelu admina.
com
uu angielski się kłania, nie masz uprawnień do tego katalogu...
foxbond
Cytat(com @ 11.09.2013, 21:11:05 ) *
uu angielski się kłania, nie masz uprawnień do tego katalogu...

Zapewnie nie ma problemu ze zrozumieniem, ale z przyczyną.

Może pokaż .htaccess? Może go po prostu usuń? (skoro to czysta strona to nic złego nie może się stać)
kroplaa
Witam, mam ten sam problem ale już z inną domeną i nie stoi na niej wordpress tylko chce żeby powstała zwykła strona.
Przez jakiś czas na tą domenę byl wrzucony obrazek i wszytsko śmigalo dzisiaj gdy chciałam wrzucić prosta stronkę wraz z .htaccess wyskoczył ten błąd. Usunełam .htaccess jednak to nic nie dało a zatem usunęłam wsyztsko i wrzócłam spowrotem obrazek, który był wcześniej, ale nadal jest błąd 403 ;/ W czym tkwi problem?

pedro84
Cytat(kroplaa @ 29.11.2013, 15:54:17 ) *
W czym tkwi problem?

W wyłączonym listowaniu plików w konfiguracji serwera WWW.
kroplaa
Cytat
W wyłączonym listowaniu plików w konfiguracji serwera WWW.

Ale pozostałe domeny na tym serwerze śmigają. Na pozostałych dmenach są wordpressy oraz proste strony z takim plikiem .htaccess

1. Options FollowSymLinks
  2. RewriteEngine on
  3. RewriteBase /
  4.  
  5. RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-_]+)$ index.php?strona=$1 [L,NC]
  6.  
  7.  
  8. RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.mojadomena.pl/(.*) [NC]
  9. RewriteRule ^(.*)$ <a href="http://www.mojadomena.pl//$1" target="_blank">http://www.mojadomena.pl//$1</a> [R=301]
  10.  

Jak włączyć to listowanie?

Nikt nie ma żadnego pomysłu?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.