Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] wielowątkowość
Forum PHP.pl > Forum > PHP
bar_kow
Witam serdecznie!
Nie wiem jak to nazwać. Męczę się od jakiegoś czasu z zastosowaniem wielowątkowości (?) w funkcji "if". Bardzo prosiłbym o pomoc w tej sprawie.
Próbowałem coś wyskubać, no ale nie działa jak powinno...

1. if ($ds == date("m/d/Y") and $gs == date("h") and $ms == date("m") and $gsAMPM == date("A") =< $de == date("m/d/Y") and $ge == date("h") and $me == date("m") and $geAMPM == date("A")){
  2. $ds1 = "NOW!";
  3. }

Mógłby ktoś pokazać jak to zrobić poprawnie lub nakierować jakoś?
Pozdrawiam

P.S.

Opisze szybko jak to ma działać, z bazy MySQL pobierane są poszczególne części godziny i daty,
skrypt wyświetla "NOW!" jeżeli data i godzina startu (lewa część) jest mniejsza lub równa czasu zakończenia (części prawej).
tab
Nie rozumiem w ogole działania twojego skryptu ale przede wszystkim musisz odpowiednio powstawiac nawiasy
mathevs
hymmm...
Czytałem Twój post wiele razy rzeby zrozumieć o co Ci chodzi ...
"Ale ni w gruche ni w pietruche" nie zrozumiałem ...
wytłumasz dokładnie o co chodzi
toffiak
W PHP rolę "and" pełni "&&"
lukaskolista
Cytat(toffiak @ 2.12.2012, 08:25:32 ) *
W PHP rolę "and" pełni "&&"

Kompletna bzdura. Ja mam taki zwyczaj, ze jak chce cos napisac, ale nie jestem pewny to zagladam wczesniej do dokumentacji.
toffiak
Cytat(lukaskolista @ 2.12.2012, 10:54:40 ) *
Kompletna bzdura. Ja mam taki zwyczaj, ze jak chce cos napisac, ale nie jestem pewny to zagladam wczesniej do dokumentacji.

Mój błąd, proszę o zignorowanie mojego poprzedniego posta.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.