Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne]Konto ftp
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Relax.artur
Witam ,dopiero ucze sie tworzenia stron www,ftp itp i mam spory problem ,nie moge utworzyc polaczenia FTP polaczenia w Total Comander wpisuje :
sesja - to nazwa ktora nie ma znaczenia
nazwa hosta - ftp. nazwa domeny .pl
uzytkownik - wpisuje i nr klienta z az i swoj loging za pomoca ktorego zmieniam strone w WP na przemian
haslo - to wiadomo

Skutku zadnego wychodzi mi ze gdzies cos zle wpisuje ale gdzie i co ?
Czy jeszcze cos mam dopisac utworzyc lub cos w tym rodzaju ?
Strone mam na hostingu az.pl uzywam wordpressa sa jakies inne mozliwosc pobrania obecnej strony modyfikacji jej i pozniej ponowne wyslanie na serwer ?
Dodam ,ze czesciowo strona byla robiona przez osobe ktorej to zlecilem ,ale od pewnego czasu nie amm kompletnie z nia kontaktu , pomimo ,ze kase dostala thumbsdownsmileyanim.gif za calosc.
CuteOne
Wejdź do panelu administracyjnego az.pl i poszukaj czegoś w rodzaju "Konta ftp". Tam powinny być dane za pomocą, których będziesz mógł się zalogować.

ps. dane WP nie mają tu znaczenia
Relax.artur
No i tu kolejny problem znalazlem cos takiego tylko ze nie moge sie zalogowac do Cpanelu wszystko co wpisze jest odrzucane
z tego co zrozumialem mam wpisac ta sama nazwe i haslo co w az a jednak nie przyjmuje ich.

Jak uzyskać dostęp do cPanel®.

Dostęp do interfejsu cPanel®. uzyskasz wykonując następujące kroki:
Wpisz do swojej przeglądarki internetowej: https://nazwaserwera/cpanel lub http://nazwadomeny/cpanel
Wpisz swoją nazwę użytkownika cPanel® w polu Nazwa użytkownika.
Wpisz swoje hasło użytkownika cPanel® w polu Hasło.
Następnie kliknij Login.
Przy pierwszym logowaniu wyświetlona zostanie strona powitalna cPanel®. Zdecydowanie zalecamy skorzystanie z Kreatora rozpoczęcia pracy.

Udalo mi sie wejsc do Cpanelu ale nie wiem czy jest ono moje czy demo bo ma cos takiego
StatystykiDomena główna demo.az.pl Katalog główny /home/azdemo ,wierc przypuszczam ,ze jest to moze pokazowka proba zmiany hasla nic nei da bo logingu i tak nie przyjmuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.