kurcie
wyskakuje mi błąd jakiś
Kod
Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in c:\usr\krasnal\www\aaa\firm\pages\config.php on line 44
czyli w lini gdzie się znajduje błąd
mysql_query("UPDATE email SET `wyslano` = wyslano++ WHERE email='\".$result['email']."' "); [QUOTE]
i tak przyokazji - muszą być tylko dwie wartości 0 i 1 poniewasz jeśli jeden użytkownik zarejestrował się dwa tygodnie temu i miał na swoim koncie już np. 5 maili i jeśli kowaliski się zarejestrował dwatygodnie po nim to on będzie dostawał maile asz dopuki będze miał wartość tego gościa co się zarejestroiwał dwa tygodnie temu................
a mi chodzi o coś takiego
czyli po wysłaniu maila zmieniał wartośc 0 na 1 i dotego goście nic niebędze wysyłał skrypt asz do puki wszystcy niebędą mieli w bazie danych wartości 1 a gdy wszystcy będą mieli tą wartośc to automatycznie skrypt zmieni u wszystkich zarejestrowanych użytkownikach wartośc 1 na 0 i od nowa będze typował kto ma dostać maila....
i tak przyokazji AIRSKY dzięki że prubowałeś mi pomuc
i sory za błędy ort spieszyło mi się....
[dopisane]no dobra coś tam wykombinuje
może mi ktoś momoze w czymś takim - czyli zrobic pentle w której jeden mail wyśle skrypt i UPDATATUJE tabele `wysłano` na 1 i dzięki tej pentli która będze się 200 razy uruchamiać

tylko niebardzo wiem jak to zrobic
bo ten skrypt powyżej
<?php
// update tabeli
mysql_query(\"UPDATE email SET `wyslano` = 1 WHERE email='\".$result['email'].\"' \"); ?>
Updatuje wszystkie wartości............