Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bazy osób prywatnych, firm, maili, tel podział:branże miasta
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
pawel33317
Witam
Posiadam do sprzedania bazy danych zawierające dane teleadresowe osób prywatnych, firm, instytucji …
Przykładowa baza zawiera:
Nazwa firmy, Imię, Nazwisko, Miejscowość, Województwo, Miasto, e-mail, tel1, tel2, branża …
Bazy danych sprzedaję: w całości, na części, wybrane przez klienta branże czy miasta
Bazy danych posiadają wiele rekordów miliony osób prywatnych, miliony firm
Bazy są aktualne z tego roku i co jakiś czas aktualizowane więc ich zgodność wynosi średnio >97%
Posiadem wiele danych więc jeśli będzie potrzebna baza np.:
baza ginekologów z Lublina czy też baza warsztatów samochodowych ze Śląska znajdzie się
Bazy tego typu kosztują nawet kilkanaście tysięcy zł ja sprzedaję je maksymalnie za kilkaset zł
Średnie ceny baza wszystkich firm z danego woj. 200zł baza wszystkich firm z branży fotografia: 200zł
Wszystkie dane są w pełni legalne w razie potrzeby mogę wystawić fakturę o czym proszę mnie poinformować przed zakupem
Więcej informacji: e-mail:admin@haks.pl, gg:11802397, tel:507233012; preferuję kontakt mailowy

thek
Taaa... Jesli to dane czerpane z między innymi ogólnodostępnych baz, to może najpierw zapoznaj się z ich licencjami, bo akurat mają one obostrzenia i "skopiowanie" ich sobie do własnej bazy jest już złamaniem licencji, a tym samym baza nie będzie legalna. Jakoś w duże legalne bazy za kilkaset złotych nie wierzę smile.gif Dlatego zamknę temat bo za samo posłanie mailingu jednego do kilku tysięcy osób się płaci kilkaset złotych. Ty za tyle całe bazy danych sprzedajesz? Z dala śmierdzi nielegalnym ich zbieraniem po forach, stronach firm, ogólnodostępnymi spisami czy katalogami pzez pająki. Z legalnością ma to tyle wspólnego co ja z wpływem na kurs dolara smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.