Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] działająca bramka GaduGadu...
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
grohu
czy ktos moze podac skrypt (lub adres do tego skryptu) bramki Gadu Gadu.

wiem ze temat byl juz poruszany ale na zadnym z tamtych opisow nie znalazlem dzialajacego w pelni kodu...
Bakus
google!

http://gg.wha.la/jak.html
cboot
[OT] Bakus, może zostaniesz nadwornym googlarzem php.pl, bo tak tu stale googlujesz za tych, którym się nie chce tongue.gif :wink: [/OT]
Bakus
hehehe... tyle już na googlach czasu przesiedziałem poszukując rozwiązań dość dziwnych i wydumanych problemów, że poszukanie bramki gg to przyjemność winksmiley.jpg
grohu
a ja dziekuje za znalezienie !
Bakus
drobiazg... aczkolwiek wydaje mi się, że mógłbyś przy moim pierwszym poście kliknąć przycisk "pomógł" winksmiley.jpg hehehe
grohu
ale podczas korzystania z bramki wyskakuje blad: Warning: unpack(): Type V: not enough input, need 4, have 0 in /var/www/html/gg.wha.la/www2gg/klasy-gg.inc on line 408

wiec nie jest to taka w pelni dzialajaca bramka.

choc wiadomosc zostaje wyslana

...

wolalbym wersje bez bledu.
Chewolf
Wrzuć to na samą górę strony :
[php:1:bc31a05ecd]<?php
error_reporting(E_PARSE);
?>[/php:1:bc31a05ecd]
ky3orr
co oznaczaja wstawki typu:
[php:1:bc31a05ecd], czy [/php:1:bc31a05ecd] ?
to jest jakis skompilowany kod czy co?

dzieki za info
Indianin
To pozostalosc z phpBB
CyklOP
Nie będę zakładał nowego topicu, skorzystam z tego. Nie wie ktoś jak w powyższym skrypcie ( http://gg.wha.la/ ) doprowadzić do funkcjonalności odbieranie wiadomości? Odbiera je, jednak po strasznie długim czasie (ponad minutę :/) i wywala błędy podobne do tych powyżej. Ktoś jest zorientowany o co chodzi?

EDIT: ok udało mi się to naprawić. Dziwne, ale jak użyłem innej kombinacji funkcji to zadziałało (wylogowanie na końcu dodałem itp.)
siutek
wszystko ladnie pieknie w tej klasie, ale...

jak zrobic by wysyłać obrazki do dobiorcy? wiem ze jest to mozliwe tylko w momencie gdy adresat jest zalogowany, ale sprawdzenie tego to nie problem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.