Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Parse error: syntax error
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Osbourne
Witam. Jestem nowy, dopiero zaczynam przygodę z PHP, MySQL oraz robieniem biznesu w internecie winksmiley.jpg Przy przejściu do mojej strony, dostaje oto taki błąd.

1. Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\panel\index.php on line 474

Plik INDEX.PHP

1. http://www.wklej.eu/index.php?id=56f2ad352b

^ Posiada za dużo znaków, dlatego wrzuciłem na wklej.eu
^ Skrypt jest bardzo AMATORSKI, prosta robota, dlatego proszę o wyrozumiałość.

Dane bazy w tym pliku są fałszywe.

Z góry dziękuje bardzo odpowiedź i przepraszam za Wasz stracony czas. Pozdrawiam.

Nie chodzi chyba o nie zamkniętą klamrę, bo takiej nie mogę znaleźć.
piotr94
prześledź klamry w notepad++ (podświetla domknięte) lub czymś innym co je podświetla, bo wg mnie to niedomknięta klamra
ew spróbuj dopisywać na końcu pliku klamry i jak w pewnym momencie błąd zniknie to potwierdzi to moją tezę
nospor
nie: <?
a: <?php
piotr94
Cytat(nospor @ 16.09.2010, 20:24:16 ) *
nie: <?
a: <?php

to nie ma znaczenia, obie metody są równie poprawne i w pełni dopuszczalne (przynajmniej mnie tak uczono)
nospor
@piotr94 a kiedy cię tego uczono? Bo jeśli serwer ma wyłączone short_open_tags to mozesz wlasnie dostac taki blad co tu jest opisany smile.gif Bo liczba klamer się zgadza wiec to nie z tego powodu
goran
A xampp domyślnie ma je wyłączone smile.gif.
piotr94
Cytat(nospor @ 16.09.2010, 21:10:08 ) *
@piotr94 a kiedy cię tego uczono? Bo jeśli serwer ma wyłączone short_open_tags to mozesz wlasnie dostac taki blad co tu jest opisany smile.gif Bo liczba klamer się zgadza wiec to nie z tego powodu

tak, zwracam honor, rzeczywiście wszystko ma się tak jak przedstawiasz sytuację, przepraszam za zamieszanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.