Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Biuro turystyczne dla studentów
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mikiciuk
Strona biura z wyjazdami studenckimi:
Obozy studenckie SnowShow
Jak to wygląda u was? Chcę podnieść nieznacznie stronę, bo na lapkach 1280x800 widać trochę za dużo tła u góry.
Shadowsword
Menu mi się trochę zacina. Poza tym się nie waliduje: http://validator.w3.org/check?uri=http://w...Validator/1.654

Wygląda za to super, może rzeczywiście przydałoby się trochę podnieść, ale z drugiej strony wygląda fajnie z tym słońcem smile.gif

Ogólnie fajna robota winksmiley.jpg
kilab
A mnie zraziły trochę te obrazki w menu. Może lepiej było by zrobić je jako tło w jednym pliku, z obrazkiem po najechaniu? Tak aby ładowały się przy otwieraniu strony, nie w trakcie przeglądania  dry.gif  

Validator swoją drogą, a poza tym całokształt mi jak najbardziej pasuje. Z tą górą to możesz popróbować trochę przesunąć, ale nie przesadź  tongue.gif

kavka
Podnieś stronę i wyśrodkuj.

Co do idei - hm. Chaos. Nie lubię takich stron. Za dużo elementów odciąga uwagę. Pamiętaj, że ruchome elementy na stronie mają zwrócić uwagę na coś ważnego a zbyt duża ich ilość zamiast przyciągać wzrok zupełnie dezorientuje (po co na portalu banner tegoż portalu?).
Drugi minus to ruchome menu z czerwonymi buttonami - w zależności od podstrony jest albo z lewej, albo z prawej strony dokumentu. Tak się nie robi. Ustal jedną konwencję i się jej trzymaj.
Trzeci minus - mapa strony w zależności od podstrony raz jest a raz jej nie ma.
Czwarty minus - zakładka "dokumenty". Bez opisu, po co, na co. Nic. Bezsens.
Itd., itd....

Generalnie do poprawy i to sporej. Nie podoba mi się. Z pewnością nie skorzystałabym z oferty tak promowanej w sieci.

Pozdrawiam
lysiu
pierwsze wrażenie dobre, strona o snowboardzie, może być ;-)
Ale średnio jeśli chodzi o rozmieszczenie treści, należałoby zebrać to do kupy...
shaaaadow
Ogolnie layot na pierwszy rzut oka ciekawy.. player wyskakujacy w okienku to już akurat sprawa nie ciekawa.. po drugie np. mi FF zablokowal go na starcie..
mikiciuk
Walidację sobie odpuściłem - strona wygląda dobrze w najpopularniejszych przeglądarkach i mi styknie. Player faktycznie moglby być lepszy, chociaż ja zaakceptowałem już dawno i o tym zapomniałem :/
skarsznik
Strona sporo zajmuje i mimo podstrony w których zmienia się tylko środkowa cześć natomiast przeładowuje się w całości (dodał bym na twoim miejscu AJAX'a do niektórych linków -bo trochę mula a przynajmniej na moim łączu) blinksmiley.gif
Poza tym to wygląda całkiem przyzwoicie.

rafal12121
content troszkę za mały...
Ogólnie to strona bardzo mi się podoba...przyjazna i miło się ogląda
potreb
Błędy walidacji
ISO idzie w zapomnienie
Footer trochę kiepski

Ocena 8/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.