Mam takie pytanie,
Poniżej znajduje się kod do wyświetlania tabeli która generuje przez pętle while
Mam 8 pozycji wygląda to niej więcej tak:
Oto link do screenu tabeli
http://www.wrzuta.pl/obraz/G3vZY7Cmeq/tabela_www.90minut.org
<?php echo ' <div> <div class="picker-horizontal" style="float: left; width: 7%;"> <div class="picker-head"></div> <div class="picker-text"> '.($r['pozycja']).' </div> <div class="picker-bottom"></div> </div> <div class="picker-horizontal" style="float: left; width: 40%;"> <div class="picker-head"></div> <div class="picker-text"> '.filt_klub($r).($r['aktywny'] == 0 ? '*' : '').' '.$sFlag.' </div> <div class="picker-bottom"></div> </div> <div class="picker-horizontal" style="float: left; width: 7%;"> <div class="picker-head"></div> <div class="picker-text"> '.($r['mecze']).' </div> <div class="picker-bottom"></div> </div> <div class="picker-horizontal" style="float: left; width: 8%;"> <div class="picker-head"></div> <div class="picker-text"> '.$r['punkty'].' </div> <div class="picker-bottom"></div> </div> <div class="picker-horizontal" style="float: left; width: 7%;"> <div class="picker-head"></div> <div class="picker-text"> '.$r['zwyciestwa'].' </div> <div class="picker-bottom"></div> </div> <div class="picker-horizontal" style="float: left; width: 7%;"> <div class="picker-head"></div> <div class="picker-text"> '.$r['remisy'].' </div> <div class="picker-bottom"></div> </div> <div class="picker-horizontal" style="float: left; width: 7%;"> <div class="picker-head"></div> <div class="picker-text"> '.$r['porazki'].' </div> <div class="picker-bottom"></div> </div> <div class="picker-horizontal" style="float: left; width: 15%;"> <div class="picker-head"></div> <div class="picker-text"> '.$r['bramki_zdobyte']." - ".$r['bramki_stracone'].' </div> <div class="picker-bottom"></div> </div> </div> <div class="sep"></div> '; } ?>
Powyzej jest kod który generuje całą tabele
Mam pytanie teraz jak zrobić aby class
picker-horizontal który odpowiedzialny jest za tabele (obramowanie kolor ect) zmieniał się losowo
Co mam na myśli już mówię na rysunku obok nazwy drożyny jest numerek 1 i 2 i tak na zmianę.
W Tej chwili kolor tła każdego kwadrata gdzie jest treśc jak widać jest biała a chciał bym żeby tam gdzie zaznaczyłem 1 np było czerwone tło a tam gdzie 2 np białe.
Chodzi o to zęby na zmianę kolor pokazywał clasa "picker-horizontal" odpowiada za ten kolor . bo to obrazek jest umiem zrobić jeden kolor który idzie przez całą tabele ale jak zrobić jak już mówiłem żeby raz byłą biała a raz np czerwona i znowu biała czerwona i tak na zmianę
P.S Jak ktoś nie rozumie to tabela ma wyglądać tak:
http://www.wrzuta.pl/obraz/bcz9gGCh1h/90mi...ilkarski_online
Dziękuje serdecznie za pomoc!@