Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zlecę] Wykonanie skryptu lub bota obliczającego odległości między miastami[załawtwioine]
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
miccom
Witam serdecznie.
Zlecę wykonanie skryptu obliczającego odległości między miejscowościami( z uwzględnieniem kodu pocztowego jeśli miejscowości docelowych jest więcej.)

Jak ma wyglądać skrypt?

Odległość startowa jest podana i stała ( moja miejscowość!) użytkownik wpisuje odpowiednie dane w formularzu- zrobię sam- ( potrzebne mi do wyceny usługi) i podaje miejscowość docelową. Jeśli jest więcej miejscowości o podanej nazwie- skrypt prosi usera o podanie kodu pocztowego.
Skrypt oblicza i podaje odległość w km, ja obrabiam te dane (skrypt obróbki danych zrobię sam) - obliczam koszt usługi i wyświetlam końcową cenę.

Potrzebuję skryptu obliczającego odległości przy danych: miejscowość_start($moja_miejscowość), kodpocztowy_start ($kod_start), miejscowość_meta ($miejscowość_meta) i kodpocztowy_meta ($kod_meta).
Albo bota który łączy się ze stroną www skąd pobierać będzie dane odległości.
Czekam na oferty i propozycje cenowe.
Mój gg to 6186366.
Pozdrawiam. miccom
nexis
Zapraszam do testowania mojej klasy:

http://nexis.pl/googlemaps/sample.php
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.