Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Wyciaganie danych ze strony po zalogowaniu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kkthxbb
Witam,

Opisze na czym polega problem. Powiedzmy jest www, na ktorej po zalogowaniu (login i pass przez input field) mam dostep do jakichs danych. Cookisy gasna wraz z sesja. Chcialbym stworzyc skrypt php przez ktory moglbym: zalogowac sie na ta strone i wyciagnac dane i powiedzmy cos tam z nimi zrobic (zapisac do pliku, wciagnac do bazy czy tam cokolwiek).

Czy ktos moglby mi dac jakies wskazowki od czego zaczac czy cos? Bo nie za bardzo wiem jak to googlowac (uwierzcie mi rozniaste frazy wymyslalem ;-))

Pozdrawiam
redelek
Cytat(kkthxbb @ 9.04.2008, 13:45:03 ) *
Witam,

Opisze na czym polega problem. Powiedzmy jest www, na ktorej po zalogowaniu (login i pass przez input field) mam dostep do jakichs danych. Cookisy gasna wraz z sesja. Chcialbym stworzyc skrypt php przez ktory moglbym: zalogowac sie na ta strone i wyciagnac dane i powiedzmy cos tam z nimi zrobic (zapisac do pliku, wciagnac do bazy czy tam cokolwiek).

Czy ktos moglby mi dac jakies wskazowki od czego zaczac czy cos? Bo nie za bardzo wiem jak to googlowac (uwierzcie mi rozniaste frazy wymyslalem ;-))

Pozdrawiam

1. Popraw temat bo zostanie wątek zamknięty smile.gif
2. Poczytaj o curl" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual ja nie kożystałem więc Ci nie pomogę jak on działa

Pozdrawiam
Redelek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.