<?php function post($host,$query,$others=''){ $host=$path[0]; $post = "POST $path HTTP/1.1r\nHost: $hostr\n" ; $post .= "Content-type: application/x-www-form-urlencodedr\n" ; $post .= "${others}"; $post .= "User-Agent: Mozilla 4.0r\n" ; $post .= "Connection: closer\nr\n" ; $post .= "$query"; for($a=0,$r='';!$a;){ $r.=$b; $a=(($b=='')?1:0); } return $r; } $url = 'gentoo.com.pl/ucp.php?mode=login'; // dane do POSTOWANIA $query = "username=scypioafrikanele&password=qwerty&redirect=index.php&login=Zaloguj" ; //wysylam naglowki i pobieram odpowiedz $r = post($url,$query); // wycinam z sekcji meta adres storny glownej do ktorej jestem przeekierowywany po
3s $url = $Location[0][0] ; // wycinam wszystkie znacziki meta aby nie zostac przekierowanym przez przegladark
e //wyswietlam sciagnieta strone jak widac "jestem zalogowany" // wycinam z otrzymanej strony wszystkie Set-Cookie abym mogl je odeslac. $cookie =null; for($i=0; $i<sizeof($Location[0]); $i++){ $cookie .= $Location[0][$i]."" ; } // i otwieram strone glowna do ktorej zostalem przekierowany oraz ja wyswietlam ja
k widac tu juz nie jestem "zalogowany"!!
$r = post($url,'',$cookie); ?>
chodzi o to ze "loguje" sie na to forum gentoo funkcja fsockopen i dostaje w odopwiedzi strone ze jestem zalogowany.
wycinam z sekcji meta adres na ktory mam byc automatycznie przekierwany po 3s(strona glowna) i wchodze na nia, a wczesniej
biore z tej pierwszej wszystkie set-cookies i odsylam spowrotem wchodzac na strone glowna ale tam juz nie jestem zalogowany.
pewnie jakis daremna glupia rzecz robie