Witam
A co się będę ... partyzancko nie wychodzi, na forum Symfony nie widzę, to co tu wygrzebałem też nie pomogło, więc spytam po ludzku. Otóż jest sobie aplikacja w Symfony dla której włączam cache. Ustawiam co trzeba w settings.yml, a potem włączam to w configu dla modułu, który wyświetla mi na głównej stronie najnowsze artykuły i parę dodatków z innych modułów. I niby pięknie, cache działa.
Jednak problem pojawia się w związku z (wy-)logowaniem usera. Bo w widoku akcji w/w modułu który jest cache'owany zawarty jest też partial który wyświetla link do logowania jeśli user niezalogowany lub jego dane w przeciwnym razie. I tera nawet jeśli w sfGuardAuth ustawiam brak cache'owania to tamta akcja i tak nie wyświetla prawidłowo tego partiala. Tzn. dajmy na to zalogowany jestem, wylogowuje się i powinno się teraz wyświetlić żem niezalogowany, a są nadal dane usera.
Czy cokolwiek można z tego skumać com przedstawił? A tym bardziej czy da się rozwiązać? Znaczy jak, bo że się da to pewne, tylko ja nie na tyle światły by tego dokonać. Mogę rzecz jasna wyłączyć cache dla całej akcji i wtedy to działa, ale tam jest raczej potrzebny... Pomożecie?
Juzef