a sprwdziles co ciekawego masz w zmiennej $HTTP_REFERER? sprobuj $_SERVER['HTTP_REFERER'] no i referer nie działa jezeli wpiszesz adres do paska (referer przechwytuje tylko gdy zostales na daną strone przeniesiony kliknięciem na link)
free
4.04.2007, 19:17:17
Zmienna poprawnie przekazuje adres. Otrzymuje adres strony ale bez zamiany z & na & w kodzie zrodlowym
rojmarek
4.04.2007, 19:48:40
Cytat(free @ 4.04.2007, 18:17:17 )
Zmienna poprawnie przekazuje adres. Otrzymuje adres strony ale bez zamiany z & na & w kodzie zrodlowym
to dziwnie jakos masz... daj wersje php... sprawdziłem kod u mnie, bo aż mi się wierzyć nie chcialo, że nie działa, no i u mnie po zmianie na $_SERVER['HTTP_REFERER'] chodzi..
no to natomiast na pewno nie bedzie dziłać ;] jeden = ma byc a krasnal to tam jaakies php ma w sobie... najlepiej pusc phpinfo();
free
4.04.2007, 20:09:37
Krasnal hehe, pewnie ze ma PHP i SQL
Dziala mi juz. Poprawilem == na = i smiga :-), zauwaz ze na poczatku tematu mialem poprawnie, widac zakradl się błąd przy moim kombinowaniu, Dzieki za pomoc z $_SERVER['HTTP_REFERER'];.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.