Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php/SQL Sesje] Problem z logowaniem do panelu admina
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
free
Ostatnio pojawil mi sie problem z logowaniem do panelu admina. Na lokalnym serwerze na krasnalu wszystko jest ok, ale na koncie www pojawil sie problem. Przez cały czas mogłem sie logowac, ale ostatnio wyskakuje błąd. Nic nie zmienialem w kodzie wiec sie dziwie. Gdzie szukac przyczyny błędu ?
nospor
wiecie, moj samochod w pewnym miejscu sie brudzi. nie wiecie czemu?

To bylo ironiczne pytanie będące odpowiedzią na Twoje pytanie. Do czego zmierzam? A no do tego, ze skoro masz blad i chcesz od nas odpowiedzi co jest jego przyczyna, to my chyba musimy poznac ten blad, nieuwazasz?

Albo tak: panie doktorze, boli mnie. Dlaczego?
A lekarz moze sie tylko w glowe podrapac bo nie wie co cie boli. a w zaleznosci od miejsca to moga byc rozne przyczyny tongue.gif
Cysiaczek
Ja zaryzykuję : )

Teoria 1:
Administrator zmienił ustawienia serwera - patrz dokumentacja i phpinfo()

Teoria 2 (dot. logowania).
Możliwe, że po prostu skrypt nie może ustawić cookie lub zainicjować sesji. Więcej informacji - patrz Teoria 1
skowron-line
Cytat(nospor @ 15.11.2006, 12:48:06 ) *
wiecie, moj samochod w pewnym miejscu sie brudzi. nie wiecie czemu?

a bylo na forum zeby nie stawiac kaloszy na kaloryferach bo ci sie samochod w pewnym miejscu zabrudzi

a tak na powaznie to moze pokazesz jaki blad sie pojawia to bedzie latwiej ci pomoc no chyba ze sa tu wrozbici to wrzuc screena fusow
nospor
Cytat
Ja zaryzykuję
Ba, lekarz tez moze zaryzykowac widzac ze koles ma zlamaną rękę winksmiley.jpg ale poco, niech sie chlopiec uczy od dziecka udzielac pelnych informacji smile.gif

Cytat
Administrator zmienił ustawienia serwera - patrz dokumentacja i phpinfo()
No to chyba logiczne smile.gif Teraz tylko na jakie? moze chodzic o register_globals, moze chodzic o buforowanie i zapewne inne.
free
Cysiaczek dzieki za odp.
Mam strone na boo.pl Prawdopodobnie admin zmienił ustawienia serwera. tylko ze wspomniany skrypt nie dziala a np forum PHPbb2 dziala bez zmian.
Nie uzywam register globals.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.