Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem - obojętnie co klikne ciągle to samo
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
tomfly
Mam problem ponieważ tylko trochę sie znam na php, a szef poprosił mnie zeby na stronie jego firmy wstawić kursy walut - zrobilem to i niby wszystko wygląda ok jednak pojawil sie problem gdy klikam na którąś pozycję w menu po lewej - obojętnie którą klikne zawsze pojawia sie strona główna serwisu. Czy to ja coś nabroiłem ? Nawet nie wiem jak szukac na forum coś na ten temat więc byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

Adres strony: www.sobmar.pl
kszychu
W jaki sposób wstawiłeś te notowania, opisz krok po kroku (od zalogowania się na serwer), bo coś namieszałeś w mechaniźmie index.php
tomfly
Wyedytowałem index.php w Dreamveawerze skopiowalem kod ze strony w kursami i wkleilem go po menu z lewej strony wcześniej dzieląć komórkę w ktorej znajduje sie menu i w powstałą pustą komórkę wkleilem kod wycentrowałem i gotowe.
Zauwazylem że poszczególne odnośniki z menu mają rózne adresy do ktorych prowadzą ale mimo tego pokazuje sie cały czas strona główna
kszychu
Nie zmieniałeś nic w kodzie php?
Tak na oko trudno ocenić, trzeba by zajrzeć do źródeł pliku index.php, jeśli chcesz to moge to zrobić. Zagadaj do mnie na gg 125341.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.