Mam php 5.0.3.
1) register_shutdown_function('session_write_close') nie pomogło.
2) session_write_close() na końcu index.php też nie pomogło.
W każdym razie - fakt, za mało informacji podałem, ale co jeszcze może się przydać? phpinfo() ?
Problemem nie jest raczej baza danych, bo dane się dopisują, ale nie są przesyłane między stronami. Na każdej następnej wywołanej stronie tablica $_SESSION jest pusta. Odpowiednią zawartość ma tylko i wyłącznie na stronie, na której została ustawiona (moment zalogowania się).
Daję standardowo session_register('id','username','password') i ustawiam ich wartości. Na kolejnych stronach ich już nie widać.
normanos: pole id jest ustawione jako indeks, czyli wychodzi na to samo jak z unique.
Jeśli to ma jakieś znaczenie, klasa ta jest fragmentem budowanego przeze mnie framework'a, który działa na NiceURL'ach. To coś zmienia, że NiceURL? Może sesja gubi się na adresie, czy cuś?
UPDATE:Hm, to chyba jednak dość indywidualny problem, bo sprawdziłem dokładniej tą klasę i faktycznie działa prawidłowo, ale moja implementacja tej klasy we framework'u, którego piszę nie działa, a trochę głupio wrzucać źródło wuchty plików i prosić o sprawdzanie ich po kolei, nie?

Chyba jestem zdany na siebie.
UPDATE2:Problem rozwiązany. Bezsens trochę. Oto o co poszło:
http://pl.php.net/manual/pl/function.sessi...ndler.php#41365