Witam,
Mam do sprzedania profesjonalny! layout, tematyka strony może być biznesowa/wizytówka/portfolio lub cokolwiek innego.

Z racji tego że sprawa jest bardzo pilna opuscilem cene do 300zl + możliwosc negocjacji - naprawde sprzedaje za bezcen biorac pod uwage ile zaplacilem za ten layout - sprawa bardzo pilna dlatego tak obnizylem cene i dodałem możliwosc negocjacji!

Zapłaciłem za ten layout bagatela 642,94złexclamation.gif!

Layout został zakupiony niedawno (umowa została zawarta 16.01.06) w najlepszym w Polsce servisie (podam adres na zyczenie po kontakcie) zajmującym się sprzedażą grafiki Najlepszych Polskich grafików.
Layout miał być wdrążony jako portfolio ale z racji tego iż projekt nie został ukończony layout jest zbyteczny.
Termin zwrotu niestety mi minął już dawno i nie moge go oddać spowrotem więc postanowiłem go sprzedać. Layout został zakupiony na wyłączność i posiadam wszystkie dokumenty stwierdzające to iż jestem jedynym właścicielem i posiadam pełne prawa majątkowe do tego layout'a (Po kontakcie ze mną jestem w stanie przedstawić skany dokumentów!)

Dostarczam plik .psd
Layout nie był ciety ani nic nie było z nim robione - otrzymujesz orginał taki jak ja otrzymałem!

Oto podgląd:
http://pawel-klos.pl/podglad/podglad2.jpg

Sprawa bardzo pilna! Zapłacilem za ten layout bagatela 642,94złexclamation.gif

Jest to profesjonalny layout, kupiłem go własnie za taką sumę i mogę to poprzez dokumenty udownodnić (posiadam między innymi fakture).

Jesli cenisz sobie profesjonalizm to ten layout jest wlasnie dla Ciebie! Kto pierwszy uzgodni ze mną wszystkie szczegóły staje sie jedynym właścicielem tego layouta a także może zrobic z nim co chce - nawet sprzedawać dalej na licencjach ponieważ wtedy to Ty stajesz się jedynym właścicielem layout'a.

Masz okazję kupić ten layout za ponad polowe ceny jaką zapłaciłem... a może jeszcze taniej - Odezwij sie i ustalmy wszystkie szczegóły.

Sprawa pilna!

Kontakt:
tel. 0602773199
email: programista@chello.pl
gg: 2899397

Pozdrawiam i czekam na kontakt

Paweł K.