Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [projekt] wstępny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
shpyo
Co sądzicie o tym?

http://69.56.199.195/prace/download/175450.jpg questionmark.gif

Jak się Wam to widzi? Któro menu będzie lepsze? To w stylu papieru czy to na dole?
Seth
Top niezly.
Kartka tez ale postrzepienie kartki wyglada bardzo slabo.
Ostatnio robilem cos pdoobnego, wiec moze cos Ci podpowie ten layout:
http://binarychoice.pl/Herbert.gif

Menu po prawej jest fatalne.

Sadze, zedo topu owiele lepiej pasuje dolne menu.
hwao
Tło mi sie podoba białem.
ładny top ale urywa sie po prawej, a po lewej glupi grand bialy (brzydko wyglada, sto razy lepiej by bylo zrobic tak jak jest na dole czyli przejsci z "kontury chmury")

Trzeba to troche rozbudowac ale calkiem niezle
Vertical
Top mi się podoba, ale to menu po prawej stronie... nie podoba mi się. Ogólnie wyczuwam niespójność kolorów, na górze niebieski a pod spodem "drewniany"
kowal1122
może być... winksmiley.jpg
troche za dużo bialego u dolu strony to menu po prawej troche dziwne ,niepodoba mi się...

6/10
nospor
ja jestem pod wrażeniem. W życiu czegoś takiego bym nie zrobił
100000/10 biggrin.gif
kowal1122
kpisz z niego? mad.gif
nospor
Cytat
kpisz z niego?

nie kpię. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Projekt mi się bardzo podoba. Ja nie mam smykałki do grafiki, i w życiu czegoś takiego nie zrobię (a chciałbym choć w 1/10 umieć tak jak on).
I dla tego w mojej 10 cio stopniowej skali zabraklo skali i wyszlo aż po za.
strife
Witam,

Podoba mi się, jednak uważam że przydało by sie to jakoś rozciągnąć bo po lewej jest taka niemiła pustka, jakoś to zapełnić... I te kreski na końcu kartki jakoś mi nie pasują.

Ogólnie bardzo dobry projekt. W skali 8+/10

Pozdrawiam!
Chewolf
Bardzo ładne chmury... a dokładniej ten niebieski questionmark.gif BTW mozna wiedziec skad je wzioles??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.