Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]PhpMailer Konfiguracja
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
slawek1969
Mam szablon który został zintegrowany poprzez formularz z newsletterem oraz formularzem kontaktowym przy użyciu skryptu PhpMailer Niestety jestem początkujący io nie znam się na PHP nie potrafię sobie poradzić z konfiguracją tego skryptu. Chcę aby ten skryp wysyłał mi na moja pocztę wiadomości wysyłane przez userów ze strony poprzez formualrz pocztowy (już go mam). Jak skonfigurować PhpMailera, dodam że poradniki z googla niestety nie zadziałały.

Kompletne pliki PhPMailera można pobrać https://drive.google.com/file/d/13pVsMjEL39...iew?usp=sharing

Proszę o pomoc jak to skonfigurować, Gotowy plik można wysłać na mojego e-maila slawek-69@o2.pl
nospor
Oczywiscie my znamy dane do twojego konta pocztowego i jestesmy w stanie przyslac ci te konfiguracje na maila....

Jak skonfigurowac phpmailer masz w przykladach na stronie phpmailer. Jedyne co masz zrobic to wstawic swoje dane zamiast przykladowych
dublinka
Żeby wysłać email nie musisz tego robić przez ten skrypt. Php ma specjalną funkcje do tego.

1. mail();
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.