Cześć,
Mam coś takiego

1.  
  2. <div class="col-sm-4">
  3. <div class=" m-2">
  4. <div class="card video-wrapper" style="background-color: #F5F5F5;">
  5.  
  6. <video src="{{URL::asset("$film->short")}}" poster="{{URL::asset("$film->short")}}" loop preload="metadata" "></video>
  7.  
  8. <div class="card-body">
  9. <a href="{{route('SitesController.watch', $film->id)}}" class="text_link">{{$film->name}}</a>
  10. </div>
  11.  
  12. </div>
  13. </div>
  14. </div>
  15.  
  16.  
  17.  
  18. video {
  19.  
  20. width: 100% !important;
  21. object-fit: cover;
  22. }
  23.  
  24.  
  25.  

Po najechaniu na card zaczyna się wyświetlać fil jeśli wyjadę po za wyświetla się zdjęcie mam tylko widzi mi się mianowicie chciałbym aby nie było przeskoków

1. <div class="col-sm-4">
  2. <div class=" m-2">
  3. <div class="card video-wrapper" style="background-color: #F5F5F5;">
  4.  
  5. <video src="{{URL::asset("$film->short")}}" poster="{{URL::asset("$film->short")}}" loop preload="metadata" style="height: 220px;"></video>
  6.  
  7. <div class="card-body">
  8. <a href="{{route('SitesController.watch', $film->id)}}" class="text_link">{{$film->name}}</a>
  9. </div>
  10.  
  11. </div>
  12. </div>
  13. </div>
  14.  
  15.  
  16.  
  17. video {
  18.  
  19. width: 100% !important;
  20. object-fit: cover;
  21. }
  22.  
  23.  

Wystarczyło dodać wysokość do video i jest idealnie tongue.gif

Swoją drogą mam jeszcze pytanie odnośnie strony ponieważ jestem całkiem zielony. Zrobiłem stronę w laravel która używa różnych wtyczek takich jak ffmpeg czy imgsize itp strona będzie zawsze odpalana w sieci lokalnej i tutaj mam pytanie jak wygląda sytuacja jeśli będę chciał przenieść stronę na inny komputer rozumiem że nie wystarczy przenieść samej strony a znów zainstalować wszystkie dodatki dobrze rozumiem? Jeśli tak to czy jeśli zrobię z xamppa na którym teraz działa strona wersję portable to będzie wszystko śmigać?

Odnośnie projektu zrobiłem stronę do segregacji filmów mp4 których mam na dysku masę pomyślałem że może komuś się przyda jak jest na forum z wrzucaniem tego typu projektów?