Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SF] problem z uruchomieniem projektu pod nginx
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
jakis_login
Hej
Mam problem z postawieniem projektu na nginx'ie. Projekt w symfony 3 wszystko zrobione wg doku: http://symfony.com/doc/current/cookbook/co...figuration.html
System to centos 6. Zainstalowane php55, php55-fpm, php55-xml, pdo itp. co tylko potrzebne dla sf3. Konfig nginxa skopiowany dokładnie z w/w doku. Próbowałem zmieniać fastcgi_pass na 127.0.0.1:9000 ale też nie worka. W logach dostaje:
  1. FastCGI sent in stderr: "Unable to open primary script: /var/www/html/myproject/web/app.php (Permission denied)" while reading response header from upstream, client: 127.0.0.1, server: localhost, request: "GET / HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:9000", host: "localhost"

Próbowałem też kilka trików ze stack'a ale nic. Pomóżcie bo nigdy nie stawiałem sf na nginx
nospor
No a dales uprawnienia do tych plikow. Wg. komunikatu bledu wyglada jakbys zapomnial
jakis_login
taaak, zmieniałem już nawet chmod'y na 0777 i chown'y na nginx:nginx, www-data:www-data itp i też nic, więc ock?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.