Cześć! Mam pewien problem, muszę zrobić formularz rejestracyjny dla organizatora (użytkownik o uprawnieniach organizatora) zawodów w którym to będzie sam dodawał dane wydarzenie i podczas tego dodawania będzie określał klasy (konkurencje) na które później będą mogli zapisać się zawodnicy (użytkownicy o uprawnieniach zawodnika). Aktualnie próbuję to zdziałać na Drupalu, który owszem dostarcza moduł rejestracyjny ale użytkownik może zapisać się na wydarzenie (zawody) same w sobie, a mi potrzebne rozdzielenie tego wydarzenia na konkretne elementy. I dlatego przychodzę do Was - bo nie wiem jak to ugryźć. Czy ktoś miałby jakąś podpowiedź jak to by można było wykonać ? Nie upieram się przy drupalu, ale w serwisie mają być użytkownicy o różnych uprawnieniach, a to drupal mi zapewnia, ja z kolei nie jestem hiper mega zaawansowana jeśli chodzi o php (dotąd tworzyłam strony w html5). Nie oczekuję też gotowego rozwiązania, a jedynie (albo aż!) podpowiedzi w jakim kierunku się z tym problemem udać

Pozdrawiam