Mam komercyjny CMS. Jest na nim plik, któy odpowiada za wyświetlanie galerii zdjęć. W panelu Administracyjnym mam dwie kategorie zdjęć, jednak ten plik (poniżej wrzucam jego kod) wyświetla zdjęcia ze wszystkich kategorii.
Pytanie: Jak ustawić/zmienić w kodzie, aby wyświetlało tylko zdjęcia jednej kategorii?
Kategorie są oznaczane komendą $cat_id
Np. $cat_id=1 itp. i to gdzieś trzeba w kod wrzucić, ale nie wiem gdzie.
A oto kod:
<?php $orderBy = " galeria_wew.kolejnosc ASC "; $Gallery = $Services->getEntity('galeria_wew', $condition, NULL, $orderBy); ?> </a> <div class="full-width center"> <ul class="default toSlide" id="special-cars"> <?php $galleryNum = 1; foreach($Gallery as $gallery): ?> <li class="<?php if($galleryNum > 9): // LICZBA ZDJĘĆ POJAWIAJĄCYCH SIĘ NA STRONIE ?>disabled<?php else: ?>enabled<?php endif; ?>"> <a href="<?php echo Tools::renderLangDomainUrl(); ?>/galeria,<?php echo $gallery['id']; ?>.html"> <?php endif; ?> </a> </li> <?php if($galleryNum%3==0): ?> <li class="clearfix"></li> <?php endif; ?> <?php ++$galleryNum; endforeach; ?> </ul> <a class="show-more show-more-simple" href="java script:void(0);"> <span class="open"><?php echo Translator::get('zobacz-wiecej'); // PRZYCISK "ZOBACZ WIĘCEJ" ?></span> <span class="close" style="display: none;"><?php echo Translator::get('zwin'); // PRZYCISK "ZWIŃ" ?></span> </a> </div> <?php endif; ?>
Proszę o propozycje,
Pozdrawiam.